Motorrijders...

Bas op zijn bek
Bas is verslaafd aan hardrijden. Dit heeft soms nadelige gevolgen. Zijn verhaal over een crash met zijn Duc op het Drentse platteland. (lees verder)
Van Pampus naar Nepal voor een goed doel
Zes jaar op een onbewoond eiland leven is al behoorlijk avontuurlijk. Maar Pampus-bewoners Eric Creemers en Nanette Elfring gaan deze winter nog een flinke stap verder. Ze willen een motorrit van 13.000 kilometer maken naar Nepal. Over land... (lees verder)
Terug van de As van het Kwaad
Na amper een maand ging het volledig mis met de motorreis van Eric Creemers en Nanette Elfring. Maar toen kon ook het echte reizen beginnen. Volledig blanco reden ze Midden-Oosten in, waar geen toerist zich nog waagt en leverden ze zich over aan de wil van Allah. (lees verder)
De handicap overwonnen
Luister eens even, stelletje doven. Wat willen jullie nou? Je leven lang met de invalidenbus naar de sociale werkplaats gebracht worden of als lerares met de motor naar school raggen? Dachten wij ook. Dove Liesbeth Oud vertelt hoe ze het aanpakte. (lees verder)

...normale mensen

Het Kleine Huis aan het meer
Wat moet je in godsnaam tijdens je vakantie doen zonder motor, margarita's en paaldansen? We zochten het uit bij een gemiddelde Nederlands gezin in Zweden en keerden onthutst terug. Een huiveringwekkend verslag. (lees verder)