Blog

Een stedentrip naar Praag

Wil jij graag op vakantie, maar weet je niet waar naar toe? Dan is een vakantie praag waarschijnlijk iets voor jou. Praag is de afgelopen jaren een van de populairste vakantie steden. Jaarlijks krijgt praag miljoenen toeristen en dat is natuurlijk niet voor niets. Het is namelijk een stad met geschiedenis, natuur en veel bezienswaardigheden. 

Een bijzondere stad

Je kunt gemakkelijk een stedentrip naar Praag boeken, maar waarom zou je dan een vakantie praag boeken? Praag is een een levende tijdmachine. Volgens verschillende mythes heeft een persoon niet geleefd als hij of zij niet in Praag is geweest. Deze bijzondere stad kenmerkt zijn geschiedenis door de architectuur van verschillende gebouwen. Deze Tsjechische stad kenmerkt zijn geschiedenis zelf op gebouwen. Dit kun je bijvoorbeeld zijn aan de gewelven en de sieringen. Denk bijvoorbeeld aan de Old Town Square. Deze heeft een beroemde astronomische klok waar je bij kunt komen door hoog te klimmen in de toren. Je hebt dan natuurlijk ook een schitterende uitzicht. Ook het koninklijke paleis en de Sint Vituskathedraal is erg bijzonder. De kleurrijke huizen in de bijzondere straten van Praag maken het natuurlijk ook erg interessant. Je zult je definitief in een andere cultuur vinden en dit zal jouw vakantie extra bijzonder maken. 

Een stedentrip naar Praag 

Een vakantie praag is vrijwel de beste keuze die je kunt maken. Je kunt een all inclusive stedentrip naar Praag boeken. Allereerst kies je de datum en de locatie waar jij vandaan zult vliegen. Hierna kies je de hotel waar jij wilt verblijven. Nadat je dit gedaan hebt kun je kiezen hoeveel dagen jij wilt verblijven in dit hotel en dus ook in Praag. Je kiest hierna de kamer waarin jij wilt verblijven in het hotel dat jij gekozen hebt. Je hebt natuurlijk ook wat opties om extraatjes toe te voegen. Denk hierbij aan ontbijt. De reis bestaat in zijn geheel uit de vlucht, hotel, eventueel autohuur en excursies. Een all inclusive stedentrip boeken is erg voordelig. Je komt veel goedkoper uit en je krijgt voldoende informatie over de stad die jij wilt zien. Hierdoor is de kans dat jij zult verdwalen of vervelen erg klein. 

Vergeet niet.. 

heb jij besloten om een vakantie praag ofwel een stedentrip naar Praag te boeken? Dan is het wellicht handig om te weten waar je kunt winkelen, waar je lekker kunt zitten voor een kopje koffie. Het is handig om het Wenceslasplein te bezoeken. Op deze plein kun je in principe alles vinden. Je kunt er bijvoorbeeld winkelen en ook heerlijk wat drinken of eten. Veel restaurants en cafés liggen namelijk hier. Ook kun je daar casino’s en hotels vinden. het is dus een ideale plek om te bezoeken. Buiten deze essentiële plekken, kun je natuurlijk ook genieten van het natuur en de kunstzinnige wijk Mala Strana. 

Laat een antwoord achter