Blog

Wat zijn de overhemden trends voor dit najaar?

Aan een fijne en relaxte zomer zal op een gegeven moment ook een einde komen. Na vele dagen genieten van de zon, is de herfst toch echt alweer begonnen. Het is weer tijd voor regenachtige en koude dagen, avonden waar het eerder donker wordt en komen alle sferen omtrent de herfst weer terug. Tijd voor gezelligheid met kaarsen in huis, maar ook zeker tijd voor nieuwe outfits. Met trendy overhemden gaan we weer naar het kantoor om aan het werk te gaan. Maar welke overhemden trek je aan?

In dit blog zullen we je meer vertellen over de trendy overhemden van het aankomende herfstseizoen en wat je dus echt niet mag missen. Welke kleuren zijn op dit moment in de mode en hoe kun je jouw overhemd nu het beste stijlen? Laten we ernaar kijken!

De overhemden trends voor de herfst 2021

Ook tijdens het komende herfstseizoen zijn er weer vele nieuwe modetrends te vinden. Waar tijdens het lente- en zomerseizoen vooral de pastelkleuren populair waren in de overhemden, neigen we nu in het najaar toch meer naar de grijze, blauwe en bruine tinten. Een bruin overhemd in combinatie met een donkere broek, of juist een bruine broek in combinatie met een grijs of blauw overhemd, het kan allemaal.

Andere trends die we erg veel zien op het gebied van overhemden, zijn de overhemden met een patroon en de overhemden met een unieke pasvorm. Zo zijn er namelijk overhemden te verkrijgen met een stretch, die erg stijlvol, praktisch en comfortabel te dragen zijn. Overhemden met een ruitvorm zijn bijvoorbeeld ook onwijs populair, aangezien de ruitjes het overhemd en zo ook de outfit zullen opvrolijken. 

Verder is ook alles goed wat goed  voelt! Weet jij een lichtere kleur te combineren met donkere tinten? Hartstikke leuk! Er is enorm veel mogelijk, maar is het belangrijkste dat jij je fijn voelt in de gekozen outfit!

Hoe kun je jouw overhemd stijlen in je outfit?

Nu heb je verschillende soorten overhemden aangeschaft, maar komt nu de taak om de overhemden op een juiste manier te stijlen. De soort stijl hangt natuurlijk ook een beetje af van het soort overhemd die je loopt, maar zijn er wel al een aantal tips voor de basis.

Je zou er namelijk voor kunnen kiezen om een overhemd dicht te dragen, zonder deze in de broek te doen. De outfit is hierdoor representatief, maar prima voor een casual outfit. Wanneer je het overhemd juist in de broek gaat dragen, zul je al een iets meer zakelijke outfit hebben. Ook is het mogelijk om een shirt te dragen onder het overhemd en deze open te houden, de keuze ligt dus helemaal aan jou! 

Laat een antwoord achter