Blog

De beste sneakers voor deze zomer

De tijd dat we sneakers alleen maar naar de sportschool droegen is al lang voorbij. Tegenwoordig dragen zowel mannen als vrouwen dit favoriete model overal. Sneakers zijn hip, modieus en continue in ontwikkeling. Ook nu de zomer eraan komt is het weer een goed moment om nieuwe sneakers te kopen. Zeker nu winkelen ook weer een mogelijkheid is. We bespreken in dit artikel de beste sneakertips voor de komende zomer. Op die manier loop je er comfortabel en stijlvol bij. Je leest hier dus alles over de sneaker trends van het jaar 2021.

Color Blocking

De afgelopen jaren zagen we heel veel sneakers met egale en onopvallende kleuren. Maar in 2021 mag er weer meer kleur te zien zijn. Een paar dames sneakers die niet in de kast mag ontbreken is dan ook een paar met felle kleuren. Je kunt deze kleurvolle sneakers heel mooi combineren onder een volledig witte of volledig zwarte outfit. Dit is een meer Scandinavische look. Als je niet bang bent om op te vallen dan kun je ze ook combineren in kleur op kleur en print op print.

Trainers

Alhoewel we sportieve sneakers al jarenlang in het straatbeeld zien, is het toch zo dat veel mensen nog steeds een onderscheid zien tussen sneakers voor het dagelijks leven en sneakers om echt alleen mee te sporten, zogenaamde trainers. Maar de grens tussen deze verschillende sneakers vervaagd en het is heel goed mogelijk om ook gewoon op trainers rond te lopen tijdens het dagelijks leven. Zeker nu we tijdens de pandemie heel veel wandelen om gezond te blijven is het hartstikke fijn om comfortabele trainers aan te hebben.

High tops

Een aantal jaar geleden waren ze ontzettend populair en nu zijn ze terug van weggeweest. We hebben het hogere sneakers ofwel de zogenaamde high tops. Deze modellen doen het goed onder jeans maar kunnen ook onder een zwierige zomerjurk of rok. Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden.

Sneakertrend om te blijven

Veel trends komen en gaan maar er blijven ook altijd trends die altijd modieus zijn. De supersuccesvolle canvas sneakers met als meest bekende voorbeeld natuurlijk de Converse All stars is altijd een goede keuze.

Aan te raden

Deze verschillende trends geven je houvast maar de vraag is natuurlijk wat voor sneakers wij aanraden. Mason Garments heren en Mason Garments dames zijn fantastische sneakers die een goede balans vinden tussen sportief en elegant. Je kunt ze daardoor in elke verschillende gelegenheid dragen.

Laat een antwoord achter