Blog

Een lamellendak op je overkapping, dat is een goed idee!

Wanneer je een veranda aan je huis bouwt, dan zul je ook over het dak moeten nadenken. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een dicht dak te maken, maar dat kan in de zomer wel erg warm worden. Kies je voor een lamellendak, dan heb je het beste uit twee werelden. Met een lamellendak kun je alle kanten op. Je kunt de lamellen zo draaien dat je een fijne schaduwplek maakt, maar dan wel met goede ventilatie. Wil je het dak, zo tegen de avond, toch dicht hebben? Dan wordt dat met één druk op de knop geregeld. Daarbij ziet een lamellendak er ook nog eens schitterend uit!

Een lamellendak geeft lucht

Hoeveel mensen ken je die een veranda aan hun huis hebben gebouwd en die daar ook op een warme zomerdag gaan zitten? Bijna geen, toch? En dat komt vooral doordat door het dichte dak er maar weinig frisse lucht binnenkomt. En dat terwijl het hartstikke warm is. Een lamellendak kun je openen en sluiten naar jouw wensen. Er zijn zelfs lamellendaken die je volledig kunt openschuiven! Zo heb je niet alleen een fijne schaduwplek wanneer je lekker een boekje wilt lezen op je loungebank, maar kun je ook languit gaan liggen en lekker zonnebaden.

Kunnen lamellendaken alleen toegepast worden op je veranda?

Nee hoor, je kunt ook een lamellendak maken op het huisje dat je naast je zwembad zet, als je een grote tuin met zwembad hebt tenminste. Je kunt ook een overkapping of een los huisje over je jacuzzi bouwen en dat voorzien van een dak met lamellen. Zo kun je wel beschut maar toch lekker buiten genieten van het warme water. Het is maar net wat jij wilt. Kijk, om nu zo'n dak op de carport te plaatsen, dat gaat een beetje ver. Denk vooral goed na over het praktische gebruikt. Ga je de lamellen daadwerkelijk gebruiken? Nee? Dan is een vast dak helemaal prima.

Wil je meer informatie?

Dan kun je online de brochure aanvragen. Je ziet dan wat de mogelijkheden zijn. Wil je dan meer informatie of heb je interesse en wil je een afspraak maken voor het laten opmeten van de overkapping? Dan is één telefoontje genoeg. Je kunt ook nog gratis kleurstalen aanvragen. De lamellendaken zijn in veel kleuren te verkrijgen en het is natuurlijk wel belangrijk dat je de kleur kiest die goed past bij jouw huis. Ook kun je nog een bezoek brengen aan een van de showrooms.

Laat een antwoord achter